gyulai-apartmanok

Az értékelések nem tévednek ! Ha a mi apartmanjaink mellet rakja le a voksát , pihenése garantáltan gondtalan marad!

Mi az, amit apartmanjaink kínálnak Önnek és Családjának?

Csodálatos környezetben, magas színvonalú apartmanházban lévő, minden igényt kielégítő, 4 darab, 4 személyes apartman – ebből 1 galériás, 2 pedig hálófülkés, mely tetszés szerint választható. Minden apartmanunk rendelkezik konyha résszel, benne mikrosütő, kávéfőző, hűtő, étkészlet, stb. Minden apartmanban – a kábel TV-s szolgáltatás révén – több tucat adás fogható, ezek között vannak kifejezetten gyermekeknek szóló csatornák, sport- és idegen nyelvű adók is.

Lefoglalom a szállásunkat

Gyula - A történelmi fürdőváros

Szolgáltatásaink
és Programlehetőségek

Az ADIOS és VÁR-LAK Apartman személyzete segítséget nyújt vendégeinek a Gyulán és környékén rendelkezésre álló programok kiválasztásában..


Exkluzív Belterű Apartmanjaink

Az új építésű szállásunk lakrészei ízlésesen és valóban igényesen berendezettek, klimatizáltak, stúdió konyhával ellátottak.

Strand és Szórakozás az Egész Család Számára.

A strandot és a fürdőt örömmel fogja használni a család összes tagja , mert itt megtalálható a csúszda a hullám a gyerekmedencétől kezdve az uszodáig és a gyógyvizes medencéig bezárólag minden.

Wellness , Szauna és Spa

A Castello Szaunapark kültéri és beltéri szaunái, gőzkabinjai ,és a különböző szertartásos szauna felöntései amely világszínvonalat képvisel és megújulást hoz vendégei számára , akár éjszaka is !

Szélessávú Wi-Fi Internetkapcsolat.

Ingyenesen használhatják a széles sávú vezeték nélküli internet kapcsolatot (WI-FI), így leveleik elolvasása sem jelenthet gondot.

Európa-hírű Gyógytermálvíz

A Várfűrdő , amely szállásaink közvetlen közelében található , több különböző hő és hatásfokú gyógymedencében pihenhetik ki ízületi betegségeiket fáradalmaikat.

Programok és Látnivalók

Gyula nem merül ki csupán a wellness és fürdőzésben , a város számos látnivalóknak és programnak ad otthont ( pl : Gyulai Pálinkafesztivál és Kézműves Sörfesztivál ) , amelyek a gyulai várkert szívében találhatók a szállásainktól csupán néhány lépésnyire.
 

Szállás Foglalási Űrlap

SZÉP kártyás fizetés esetén sajnos csak a szállászsebből tudunk elfogadni szállásdíjat!

OTP, K&H, MKB SZÉP kártya elfogadóhely.